Smart trainings, effective communications

Kik vagyunk

Mitől lesz egy kommunikációs tréning sikeres? Mitől lesz egy kommunikációs stratégia gyakorlat sikeres? Mitől lesz egy kommunikációs tanácsadás sikeres? Három dolgon múlik.

  • Ha nagyon gyakorlatias
  • Ha nagyon őszinte
  • Ha nagyon egyénre szabott.

Ebben hiszünk most, és ebben hittünk 2011-ben is, amikor elindítottuk a Prompt Mediat. Előtte Manhalter Dani fél évig Kínában volt tudósító, Faix Csaba riporterként pedig még megjárta az arab tavaszt. Mind a ketten a kereskedelmi híradókban edződtünk, és nagyon szerettük a munkánkat. Sok felkészült és nagyon sok felkészületlen interjúalanyunk volt, sokszor a kameránk előtt derült ki egy-egy kommunikációs stratégiáról, vagy egy kialakított üzenetről, hogy az éles helyzetben működik-e vagy sem. És sokszor mi mást mondtunk volna, másképp mondtunk volna az interjúkban, mint azok, akik szembeálltak a kameránkkal. Azt éreztük, hogy mi tudunk segíteni egy ilyen helyzetben.  Bizonyítani akartunk az üzleti világban is.

Teljesen új tematikával és teljesen új szemlélettel léptünk piacra.Sikeresek lettünk, mert egyszerre értettük a piaci világot és az újságírói gondolkodást. Segítettünk Oscar-díjas kampányban, kríziskommunikációban, felkészítettünk számos felsővezetőt várható- és váratlan kérdésekre. 2022-ben már több mint 1000 tréninget tartottunk, 600 felsővezetővel dolgoztunk közösen.

2020-ban  felépítettük a saját televíziós – és podcast stúdiónkat, hogy még magasabb színvonalon tudjunk dolgozni. Így ma már a stúdió tréningjeinket a saját broadcast stúdiónkban tudjuk megtartani.

2022-ben pedig már újabb tréningtematikák kidolgozását kezdtük el, és Magyarország szerintünk legjobb szakembereit kértük meg a közös munkára.

Nyáry Krisztiánnal közösen tartjuk a storytelling- és kreatív szövegírás tréningjeinket. Krisztián Magyarország egyik legsikereseb  írója, bloggere és könyvkiadója. A kreatív szövegírás és történetmesélés egyik legjobb szakembere.

Szabó Zoltánnal (SzabóZ) a social media képzéseket indítottuk el. Zoli régebben az Index tartalomfejlesztési vezetője volt, a comment:com alapítója, utána pedig az RTL Klub  kommunikációs igazgatója, az RTL Klub rebranding projektvezetője. Zoli a hazai internetes újsgáírás elismert szakembere, kitűnő online szakember..

Trénerünk Mészáros Antónia is, akivel a stúdiószereplésekre készítjük fel az ügyfeleinket Antónia a BBC hírműsoraiban dolgozott, tudósította a csatornát Irakból és Koszovóból. Utána az MTV majd az ATV vezető műsorvezetője volt, jelenleg az UNICEF igazgatója. Antónia a régió egyik legjobban felkészült riportere, televíziós műsorvezetője..

Új trénerünk Bódy Gergő, aki szerintünk az ország legjobb hangulatú csapatépítő tréningjeit tartja. Gergő a Momentán színházi társulat vezető színésze, improvizációs szakember, aki rádiós műsorvezetőként is dolgozik.

Meggyőződésünk, hogy Magyarország legjobb tréner csapata dolgozik a Prompt Mediaban. Köszönjük az ügyfeleink bizalmát, köszönjük a trénereink bizalmát.

Együtt vagyunk a legjobbak.