Smart trainings, effective communications

Csapatépítő tréning

Empátia, tisztelet, együttműködés –ezek egy jól teljesítő csapat munkájának alappillérei. Könnyű mondani, nehéz megvalósítani. 

Meg kell találni ezeket a pilléreket.  A megoldás közel van, ott van a kollégák fejében. A motivációs csapatépítő program abban segít, hogy megtaláljuk ezeket a megoldásokat, és rájöjjünk, mennyire kézenfekvőek ezek. 

A csapatépítés nem továbbképzés, nem pszichodráma, nem meghallgatás. Nincs flipchart, nincs jegyzettömb, nincs stratégiaelemzés. Hogy mi van ehelyett? Játék, spontaneitás, nevetés, pörgős asszociációk, frappáns helyzetek, váratlan pillanatok. Minden, ami eltér a szokványostól, kizökkent a hétköznapok rutinjából, minden,amivel meglepheted a többieket és saját magadat is, minden, amihez elég a résztvevők személyisége és határtalan játékkedve. És a szinte száz százalékig biztos eredmény: hogy a következő hétfőtől a kolléga már nem az a régi kolléga, akinek csak a nevét és a beosztását tudtad, hanem valaki, akivel összekacsinthatsz, és akivel van egy jó sztorid. Egy biztos: ez lesz a csapat legszórakoztatóbb, legfelhőtlenebb, és legemlékezetesebb csapatépítő együttléte.

MIKOR AJÁNLJUK?

  • Ha a különböző területekről érkező munkatársak/vezetők meg akarják egymást jobban ismerni,
  • hogy az egy helyen, egy osztályon dolgozó, de egymást alig ismerő kollégák egy kicsit egymásra találjanak, erősebb, jobb csapattá kovácsolódjanak
  • hogy újonnan érkezett kollégák egy jó élmény keretén belül integrálódjanak a már meglévő 
  • csapatba hogy az összeszokott, de a napi hajszában kicsit megfáradt kollégák felfrissüljenek.